Plzeňské rodinné fotoalbum

Plzeň 2015 bude pořádat velmi zajímavou výstavu pojmenovanou Plzeňské rodinné fotoalbum. Cílem tohoto projektu je začlenit co nejvíce lidí a s jejich pomocí najít něco společného a charakteristického pro nás jakožto pro Plzeňáky.Na výstavě budou momentky z každodenního života jako například z práce, ze školy, z procházky, ze sportování. Možností existuje opravdu mnoho. Fotky máte možnost zasílat na internetovou stránku (http://www.skrytemesto.cz/#!fotoalbum/cyy5. Zde naleznete i více informací o tomto projektu – pozn.administrátora)

                Inspirace pochází z Marseille, kde jsou fotografické výstavy běžné, ale vždy jen určitých typů komunit. Proto také vznikla výstava, kde budou všechny komunity seskupeny pohromadě. Projekt ušel velmi dlouhou cestu. Zprvu lidé nebyli ochotni zasílat své fotky na internetové stránky nebo posílali jen fotografie krajiny.

                Já osobně se do projektu zapojím a fandím mu! Myslím si, že je to úžasný nápad a svým způsobem oživí Plzeň. Neváhejte a také se do projektu zapojte! Ukažte lidem stín naší společné minulosti a nebo vykreslete obraz přítomnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *